14 Ιουν 2012

Μια νέα άφιξη και... μια αναχώρηση για μέρη δροσερά!!!


Μετά την αναχώρηση της μικρής γατούλας από την παρεούλα μας, ήρθε η ώρα να μας αφίσει κι ένα γλυκό κίτρινο καναρινάκι, ο μικρός Τουίτι!!! Σκοπός του πλέον είναι να συντροφεύει τα όνειρα ενός μικρού κυρίου που μόλις γεννήθηκε. Μάζεψε λοιπόν μια αγκαλιά δωράκια που ταιριάζουν με τα χρώματα αλλά και το χαρακτήρα του, μυρωδιαστά αφρολουτράκια για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που ήδη διανύουμε και μας αποχαιρέτησε. Πώς να μην το αγαπάς αυτό το γλυκό καναρινάκι όπως μας ζητάει και με τη σαλιαρίτσα του (Gotta love me!);;; 

Το μικρό καναρινάκι όμως έχει ήδη και μια μεγάλη αδελφούλα, με την οποία θα μεγαλώσει και θα γίνουν το ίδιο αχώριστοι όπως ο Τούτι με το 'γατούλη' και η οποία έχει τα γενέθλιά της. Έτσι, παρά το πολλά μικρά δωράκια για το μικρό κύριο, η μεγάλη αγκαλιά του Τουίτι χώρεσε άνετα κι ένα δωράκι για την αδελφούλα! 

Για την ώρα όμως, η κυρία πήρε τα κουβαδάκια της, φόρεσε το 'σέξι' μονοκίνι της, το απαραίτητο καπελάκι και τα γυαλάκια για τον ήλιο και την έκανε γι' άλλη παραλία.... Και κάτσε τώρα εσύ εδώ να ψήνεσαι!!!!

14 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΛΕΩ!!!
    ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ!!!!!
    ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!!
    ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για που ετοιμάζεσαι να την κάνεις εσύ???? δεν έχεις να πας πουθενά αν δεν παρουσιάσεις τουλάχιστον ένα κουμπαρά!!!! χα!χα!χα!

      Διαγραφή
    2. Μανούλα αφορμή ψάχνεις να την κάνεις ε;;;;

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!!!!
      ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!!!!!
      ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ!!! ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικά και τα δύο... σκέτη γλύκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γλυκό μου κορίτσι, σε γνώρισα στην έκθεση με τα συρτάρια και είσαι όπως σε φανταζόμουνα, σεμνό, όμορφο και πολύ ευγενικό παιδί.
    μου αρέσουν αυτά που φτιάχνεις.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Ο ΤΟΥΙΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΦΟΒΕΡΟ... ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ...ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ,ΘΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ.ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ.ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥ.
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφα και χαριτωμένα πραγματάκια φτιάχνεις, κοριτσάκι μου.....
    Να είσαι καλά και να δημιουργείς!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσουν αυτα τα ομορφα που φιαχνεις ..αλλα το μήλο κατω απο την μηλια δεν πεφτει;;..χι..χι..μου αρεσει και που βάζεις φατσούλες απο τα καρτούν....γλύκα ειναι για μωρακια.... φιλακια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γλυκά και χαριτωμένα! Αχ εγώ ακόμα να την κάνω την πρώτη βουτιά αλλά που θα μου πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλύκα, γλύκα, γλύκα!!!
    Τι όμορφα κοριτσάκι, μπράβο!!
    Τα λέμε την Τρίτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΙΤΙ,ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή