14 Νοε 2013

Κατασκευών συνέχεια...

Τζα!!! Με θυμάστε; Όχιιιιι; Δικαιολογημένα. Εδώ εγώ κοντεύω να ξεχάσω το όνομά μου...

Το μόνο που με σώζει είναι οι λίγες αλλά δημιουργικές ώρες στο εργαστήρι της Ανθούλας, τα θαυματουργά "Χρώματα & Παραμύθια". Κοιτάξτε τώρα τι μαγικά πράγματα φτιάχνουμε....

Ο πρώτος μου καθρέφτης με την τεχνική της παλαίωσης και χάραξη του σχεδίου, ο οποίος κοσμεί πλέον τον τοίχο του νέου σπιτιού του αδερφούλη μου.
Χρειαζόταν όμως κι ένα δεύτερο κομμάτι για να γεμίσει το σπίτι... και ιδού το υπέροχο τραπεζάκι για το σαλόνι τους. Γι' αυτό όμως δεν μπορώ να πάρω τα εύσημα... με τις οδηγίες και τα βήματα γραμμένα σε ένα χαρτί, ο Γιώργος ξεκίνησε τη μεταμόρφωση της παλέττας! Ω ναι καλά καταλάβατε... μεταδώσαμε το μικρόβιο και σ' αυτόν. Μπαμπά τρέμε, έρχεται η σειρά σου...χεχε!  Εγώ βρήκα το σχέδιο και το δύσκολο κομμάτι του σκαλίσματος ανέλαβε η μανούλα, η οποία το ξεπέταξε στην κυριολεξία σε ένα βράδυ!!! Εύγε...!!
Ωραία, αυτά τελείωσαν...Και τώρα τι κάνουμε; Εεεεε εγώ να μην έχω καθρέφτη; Άλλωστε έμεινε ένας τοίχος ελεύθερος ακόμα σπίτι μου :P 

Μολυβάκια ανά χείρας λοιπόν και ξεκινάμε.... επ, αυτό ήταν εύκολο και γρήγορο!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...ωραία η χαρακτική αλλά κάνεις μπράτσα στην κυριολεξία!
Έτοιμος!!! Τι λέτε; Αν μ' αρέσουν τα ταξίδια; Όχι καλέ... πώς σας ήρθε αυτό;

Τέλος, έχω να σας δείξω μια ωραία θήκη για συνταγές. Αυτή έγινε με τις τεχνικές παλαίωσης, μεταφοράς εικόνας και decoupage. Χριστούγεννα έρχονται, είναι ότι πρέπει για δωράκι στις φίλες.
Αυτά για την ώρα... νομίζω όμως ότι είναι καιρός ν' αρχίσουμε να καταπολεμάμε την υπογεννητικότητα γιατί σε λίγο δεν θα χωράω μ' όλα αυτά σπίτι μου. Άντε να επιστρέψω στις τουρτίτσες μου!!

Φιλάκια σε όλες. 

Για όσες πολυτεχνίτισες ζήλεψαν... κι ενδιαφέρονται να μάθουν αυτές τις τεχνικές μπορούν να απευθυνθούν στο εργαστήρι της Ανθούλας "Χρώματα & Παραμύθια", στην οδό Αλλατίνη 5 στο τέρμα της Χαριλάου ή στο τηλέφωνο 6948-570466.

26 σχόλια:

  1. Μας ξετρέλαναν όλα ,τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελειααααααααα!!!!!!αμα εχεις την ανθουλα δασκαλα,μερακι και φαντασια ...
    Να σαι καλααα και να συνεχισεις τις ομορφες δημιουργιες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ!!!
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου μπράβο !!!! Εξαιρετικές οι κατασκευές, μοντέρνες, λειτουργικές και πολύ, πολύ
    ιδιαίτερης αισθητικής !!!Σίγουρα θα χαρείς τον καθρέφτη σου, είναι πανέμορφος , ταξιδιάρικος και μοναδικός , το ίδιο και ο αδελφός σου, θα είναι περήφανος για το φανταστικό τραπεζάκι του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ κυρία Κλαυδία. Καλά να περάσετε στην Αθήνα...εύχομαι στην επόμενη έκθεση να είμαι κι εγώ κοντά σας

      Διαγραφή
  5. Μπορεί ν άργησες,αλλά οι δημιουργίες σου ,είτε μόνη σου είτε ...οικογενειακές,είναι ΜΙΑ & ΜΙΑ!!!
    ΑΝ περιμενα κάτι λιγότερο;;;
    Με μάνα τη Ρένα,ΟΧΙ
    Καλή συνέχεια,στο μαγικό εργαστήρι της ΑΝθούλας,που είχα την τύχη να την γνωρίσω στην ΑΘηνα
    Φιλάκια πολλά κι εκτός απο γροθιά στην υπογεννητικότητα,καλή συνέχεια στις όμορφες δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ταξιδιαρικο μου εσυ, τι υπεροχα που εγιναν ολα τα κομματια!!!!
    Το σχεδιο που εβαλες στον καθρεφτη και τραπεζακι μου αρεσε πολυ .
    Ειναι αναλαφρο δεν το μπουκωνει και αυτο μου αρεσει!!
    Για τον δικο σου καθρεφτη -δεν το συζητω- τελειος!!!!Με κανετε να ζηλευω και να θελω να ερθω και εγω στα Χρώματα & Παραμύθια".
    Φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα κοριτσάκι μου τα έργα σου, όπως και του Γιώργου!!!! Βλέπω η μαμά Ρένα σας κόλλησε όλους ίωση!!!!!!!! Βλέπω να καλλάει και ο μπαμπάς σας και τότε έχει να πέσει πολύ γέλιο!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα!
    Όλα είναι υπέροχα..μπράβο και σε σένα και στον αδερφό σου...πολλά μπράβο και στη μαμά σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρίσκω ! Από τη μαμά έρχομαι και βλέπω τρομερές ιδέες ! Μπράβο κοριτσάκι , μου αρέσουν πολύ πολύ
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτική δουλειά, υπεέροχες δημιουργίες! Άξια κόρη της μαμάς σου, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς μας ξανάρθες! Τι υπέροχες δημιουργίες! Μπράβο είναι όλα καταπληκτικά! Μου άρεσαν πάρα πολύ! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οικογενειακό το χάρισμα της καλλιτεχνίας!! μπράβο για τις υπέροχες δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ ΣΑΙ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ............τελεια χρωματα........ειδικα η κοκκινη σφραγιδα ολα τα λεφτααααααα......ναι αντε περιμενουμε τουρτιτσες αλλιως.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα αν το έλεγα δεν θα επεφτα μέσα;;; οτι το μηλο κατω απο την μηλια θα πέσει;; εεεεεε δεν θα παει προς τα επανω..χι.χιχ...κουκλίτσα μου..ο καθρέφτης σου έτοιμος για ταξίδια ειναι.. μην μου πεις οτι δεν σου ερέσουν τα ταξίδια.!!!! υπέροχοι εγιναν και οι δυο καθρεφρτες..οπως και οι θύκη για τις συνταγές.. μαραβο σε σάν ακια μπραβο για την μαμα που σας μετέδωσε το μικρόβιο..χι.χιχ. φιλακια πολλααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ πόσο χαίρομαι που σας άρεσαν...I'm back!!! και λυπάμαι πολύ που δεν θα καταφέρω να σας ξαναδώ (όσες έχω γνωρίσει) και να γνωρίσω και τις υπόλοιπες στην Αθήνα στην έκθεση των ρολογιών. Καλή επιτυχία κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με μαμά τη Ρένα , δεν θα μπορούσες να μην "κολλήσεις" και εσύ κάποιο/α μικρόβιο!!! Τωρα, οι άντρες της οικογένειας, φαντάζομαι θα έχουν άλλη άποψη αλλά μάλλον δεν τολμούν να μιλήσουν!!! Οπως και να'ναι, όλες οι δημιουργίες είναι εξαιρετικές, ιδιαίτερες και απίστευτα καλαίσθητες! Να'σαι εσύ και η οικογένειά σου πάντα καλά!! Φιλάκια και να περάσεις ένα γλυκό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν εχω ξαναγραψει, αλλα ναι, δεν μπορώ να μην πω: ΝΑΙ σε όλα!!!!μπράβο κοριτσακι! μπραβο!! για όλα!!! πολλά φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειάσου υπέροχη κόρη της υπέροχης Ρένας Αυτά που είδαν τα ματάκια μου τα λάτρεψα τα χαίδεψα με το βλέμμα μου τα απόλαυσα και σκέφτηκα το γνωστό * Κατά μάνα ,κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα*Ολα είναι υπέροχα και ταιριάζουν απόλυτα με την δική μου αισθητική!!! καλό σου βράδυ και καλή δημιουργική εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φοβερά!!!!!!!!!Μιλάμε για καλλιτεχνική οικογένεια όχι αστεία!!! Αν και ακόμα δεν κατάλαβα πώς από την 3η φώτο περάσαμε στην 4η(!)..χαχα..Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα! Έρχομαι από το blog της μητέρας σου και διαπιστώνω ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, είστε εκπληκτικές! Συγχαρητήρια για τις δημιουργίες! Έχω μείνει άφωνη με τον καθρέφτη που έκανες χαρακτική! Καλή συνέχεια με χαμόγελο και δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπεροχες δημιουργιες μπραβο σου γλυκια μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή