4 Ιουλ 2014

Μάθημα ιστιοπλοΐας!

Ιούλιος και έφυγαν επιτέλους και τα τελευταία σύννεφα! Μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαιράκι, την άμμο, τη θάλασσα ή και το βουνό... Ό,τι αγαπάτε βρε παιδί μου.  Αλλά σαν την καταγάλανη θάλασσα της Ελλαδίτσας μας που έχει γεμίσει με βαρκούλες, ιστιοφόρα, καράβια που έρχονται και φεύγουν δεν έχει.  

Ένα τέτοιο μικρό ιστιοφόρο πέτυχα λοιπόν κι εγώ προχθές ατενίζοντας το μπλε της θάλασσας και το χάζευα ώρες ολόκληρες... Το έβλεπα να κάνει τακ, υποστροφές και στη συνέχεια να μαϊνάρει τη μαΐστρα προσπαθώντας να πλησιάσει για να αράξει στο λιμάνι και να ξεφορτώσει το πολύτιμο φορτίο του... Έναν καπετάνιο, μα τι καπετάνιο!!! Ένας ξανθούλης 3250kg όλα τα λεφτά...(κι ας έχω αδυναμία στα μελαχρινάκια).
Χαζεύοντας όμως τον καπετάνιο ξέχασα να βγάλω μερικές φωτογραφίες ακόμα. Το άξιζε πάντως αν με ρωτάτε.... χαλάλι οι φωτογραφίες.

Να σας ζήσει ξαδέρφη!!!

4 σχόλια:

  1. Αν μη τι άλλο , τα μαθήματα ιστιοπλοίας σου έμαθαν την ορολογία!!!!!!
    Καλοτάξιδος ο καπετάνιος!!!!
    Δε μας είπες όμως ποιον μοιάζει και είναι ξανθός;
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσει ο καπετανιος σας.. και να έχει στην ζωή του γαλήνια και χαμογελαστα ταξιδια .. μικρή μου...παντα όμορφα να περνας.. φιλακιαααααααααα καλο σου μήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχχα........να χει παντα καλο αερακι να ταξιδευει κι ας ειναι στην αγκαλια της μανουλας του...........και συ να ταξιδευεις μ οποιο μεσο βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή