11 Νοε 2015

Ανανέωση τώρα!!

Άλλη μια ανοιξιάτικη να πω μέρα;; Δεν παραπονιέμαι, ίσα ίσα γλυτώνουμε και το πετρέλαιο...αλλά που θα πάει αυτό; Δεν θα χειμωνιάσει; Γιατί όσο συνεχίζει έτσι ο καιρός συνεχίζω κι εγώ τις κατασκευές και τις αλλαγές στο σπίτι. Και ξέρετε τι λέω πάντα έτσι; Άδειος τοίχος;;; Τι είναι αυτό; Αχ αχ...

Αχ ρε μανούλα με τα βραχιόλια σου! Δεν σου έφταναν όλα τα μπιζού σου. Μέχρι και η Ευγενία ξέρει και δεν σ' αφήνει να βγεις χωρίς σκουλαρίκια!! Ήθελες και βραχιόλια! Κι τι βραχιόλια... διακριτικότατα! Βγήκες για σούπερ μάρκετ και γύρισες με τέσσερα "βραχιόλια" στα χέρια! Που χώρος για τις σακούλες του σούπερ μάρκετ;
Τι να κάνω κι εγώ, είπα να σε βοηθήσω λιγάκι και τσάκωσα τα δύο.... έλα όμως που δεν με βόλευε το χρωματάκι τους; Εν όψει του καλού καιρού λοιπόν, παρατάσσω τα εργαλεία μου και τα χρώματα στο μπαλκόνι κι αρχίζω τη μεταμόρφωση... Ξεφορτώνομαι την πλάτη των "βραχιολιών" κι αρχίζω το τρίψιμο και την παλαίωσή τους. Το αποτέλεσμα το βλέπετε κρεμασμένο στο μπάνιο μου!!!

Και μιας που τα είχα όλα αραδιασμένα στο μπαλκόνι είπα να το συνεχίσω... εδώ και καιρό είχα στο μπαλκόνι να περιφέρεται μια μικρή παλετίτσα και δεν μπορούσα να αποφασίσω, όχι που να την κρεμάσω... γιατί την απάντηση την ξέρετε μέχρι κι εσείς. Σε τι να την μετατρέψω.... Άργησα λίγο, αλλά τελικά αποφάσισα! Επειδή μαζί με το σπίτι, ανανέωσα και την γκαρνταρόμπα μου και τα μπιζού μου (τι μόνο η μανούλα θα φοράει βραχιόλια;), έπρεπε κάπου να τα 'στολίσω', χιχι.  Αυτή τη φορά όμως είπα να μην τη μεταποιήσω και να την αφήσω στο φυσικό της χρώμα... και λίγο industrial style δεν βλάπτει.  Άλλωστε το mix & match είναι της μοδός :P

Εντάξει με τόση δουλειά δίψασα... κι επειδή και λόγω ζωδίου είμαι λίγο του "πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", άσχετα αν ο καιρός δεν λέει να κρυώσει εγώ είπα να ετοιμαστώ για τις κρύες νύχτες μπροστά στο τζάκι με λίγο κρασάκι! Άλλη μια παλέτα από το άλλο μπαλκόνι (ευτυχώς η τελευταία) βρήκε τη θέση της. Εδώ χρειάστηκα και λίγο τη βοήθεια του καταπληκτικού αδερφούλη μου.  Την έκοψε στη μέση, έκανε τις απαραίτητες εγκοπές στο κάτω μέρος κι αφού την πέρασα με κάσια και ζωγράφισα το κείμενο που επέλεξα... ανέλαβε να την κρεμάσει κιόλας. Ευχαριστώ καρντάσι!!
Απλά τέλεια!!! Πως λοιπόν να μην ανυπομονώ να κρυώσει ο καιρός; Και φυσικά τα πρώτα ποτήρια θα τα πιω μαζί του και στην υγειά του!!

Για το τέλος σας άφησα κάτι διαφορετικό. Η μεγάλη μου αγάπη είναι τα ταξίδια για όσους και όσες δεν το έχετε καταλάβει... Ένα μικρό διάλειμμα λοιπόν από τις κατασκευές και φύγαμε για Παρίσι για ένα ζεστό croiassant στη Μονμάρτη!!  

Κι εδώ ισχύει το δεν πετάμε τίποτα... αποκόμματα, εισιτήρια κλπ κλπ. Σε συνδυασμό με τις απίθανες φωτογραφίες που βγάλαμε και μια μια απλή κορνίζα από το ΙΚΕΑ, συνθέτουμε ένα απίθανο καδράκι με τα αναμνηστικά μας από το ταξίδι. Το τέλειο δώρο για τη φίλη με την οποία δημιουργήσαμε μαζί αυτές τις αναμνήσεις!!  Αλεξάνδρα, ξεκίνα να ετοιμάζεις το επόμενο ταξίδι μας... 
Φιλιά σε όλες!!

23 σχόλια:

  1. Ε, ναι, σε έκανα σαν τα μούτρα μου, που λέει και ο μπαμπάς!!!!!
    Πολύ χαίρομαι που αξιοποιήσατε τα " βραχιόλια"μου και τις παλέτες!!!
    Τα άλλα δύο βραχιόλια, θα τα κρεμάσω στο δικό μας μπάνιο, αλλά δεν το ξέρει ακόμη ο μπαμπάς σου!!!! χαχαχαχχαχα!!
    Φιλάκια από τη μανούλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια μούτρα τα θέλουμε όλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εντάξει δε φτάνει που έχετε ευλογημένα χέρια έχετε και μύτη λαγωνικού και βρίσκετε και όλα αυτά τα υπέροχα σκουπιδάκια (για άλλους) ευκαιρίες για δημιουργική απασχόληση (που λέμε οι crafters!)
      Φιλιά από Κομοτηνή! Νίκη

      Διαγραφή
    2. Να μην είμαι εκεί όταν το μάθει μόνο...

      Διαγραφή
    3. χαχχχχαα......ειστε απιθανες...απιθανες παιδι μου

      Διαγραφή
  2. τι υπέροχα που έγιναν όλα!συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ,ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΕΠΕΣΕ!!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς το κορίτσι μας με τα ωραία του. Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει και η μανούλα έκανε πολύ καλή δουλειά με σένα! Τα "βραχιόλια", που δεν κατάλαβα ακόμα τι είναι και βρίσκονται στα σκουπίδια του σούπερ μάρκετ, έγιναν φανταστικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα. Οι δε παλέτες... ας μη μιλήσω! Γεια στα χέρια του αδελφούλη. Κάβα σούπερ!!!!
    Καλό Σ/Κ και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και ας λέει ο μπαμπάς ,στο βάθος είναι πολύ περήφανος για τα "χρυσά " κορίτσια του !!! Καλά έκανε η μανούλα και τα πήρε ,στο κάτω -κάτω δεν έφυγε το σούπερ μάρκετ από τη θέση του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτη η μαμά δηλώνει ότι σε έκανε σαν τα μούτρα της !!!!χαχα Μακάρι να κάνεις τόσες όμορφες αλλαγές και άσε το μπαμπά να λέει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες οι μεταμορφώσεις σου!Τα ράφια του μπάνιου είναι σα να βγήκαν από περιοδικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πωπω τι ωραία που σε έκανε σαν τα μούτρα της η μαά!
    Φιλιά
    Αριστέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μήλο κάτω από τη μηλιά......Αναστασία μου μπορεί η μαμά/λαγωνικό να σε προμήθευσε με τα "βραχιόλια" εσύ όμως τα αξιοποίησες θαυμάσια όσο για τις παλέττες.... εκεί μεγαλούργησες κορίτσι μου, Παλέττα κρεμάστρα για μπιζού και παλέττα Μπαράκι από τα προκομένα σου χεράκια (με τη βοήθεια του αδελφού βεβαίως) όλα τα λεφτά !!! Μπράβο για τις φανταστικές μεταμορφώσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ ευχαριστώ για τα ωραία σας λόγια και την "ενθάρρυνση"... Μόλις ξεμείνω εντελώς από τοίχους πάντως θα αρχίσω τις επισκέψεις...αυτό είναι απειλή! Για την ώρα μ' έχει ήδη η κολλητή μου για το σαλόνι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τα βραχιόλια της μαμάς ήξερα κι εγώ , δεν ήξερα όμως πόσο ωραία αξιοποιήθηκαν!ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ!!!
    Αλλά και στις ιδέες ούτε εσύ πιάνεσαι κορίτσι μου! Φανταστικές ιδέες και χρηστικές λύσεις.
    Να χάιρεσαι τα νέα σου αποκτήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μama mia! Τι ομορφιές είναι αυτές!!!
    Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια μαμά!
    Το λέω και το εννοώ.
    Φιλιά πολλά και χάρηκα που γνωριστήκαμε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατα μάνα κατα κύρη... δεν λέει μια παροιμία αγαπη μου; τι εσύ θα αποτελούσες εξαίρεση; ποτέ λεμε και μονο που έχεις την Ρενα μάνα φτανει να λοξοδρομίσεις στα μονοπατια της... υπεροχες ιδέες μπραβο σε ενα με τις ιδέες σου και μπραβο στην μαμα που δεν αφήνει τίποτα να παει χαμενο.. καλή συνέχεια μικρή... φιλακιααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει πόσο όμορφα τα αξιοποιήσατε τα ράφια. Από κάτι τόσο απλό και άχρηστο για τους άλλους βγήκε κάτι τόσο εντυπωσιακό.
    Πολλά πολλά μπράβο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο!! Εχεις φτιάξει καταπληκτικά πράγματα!! Μου αρέσουν όλα πάρα πολύ!! Σαν την μανούλα σου, έχεις πολύ ταλέντο και φαντασία!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λάτρεψα τα "βραχιόλια", λάτρεψα όμως και τις παλέτες!
    Ε, ναι! Άρτι αφιχθείσα από της μαμάς, ήρθα να καταθέσω
    ότι είσαστε κι οι δυο χρυσοχέρες! Καλώς σε βρήκα και καλό φθινόπωρο (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπέρα ..και έχω το είχα ακουστά για τα βραχιόλια ..... πραγματικά τα βόλεψες
    μια χαρά τα βραχιόλια ....και η παλέτες της βόλεψες μια χαρά .... η παλέτα κάβα κρασιού είναι τελεια ..Μπραβο σου ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή