20 Μαρ 2017

Μια φάρμα για τον Παύλο!

Μπορεί η εποχή του "Αγρότης μόνος ψάχνει.." και της "Φάρμας" να πέρασε, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς!  Μπορεί κάποια στιγμή όλοι να γυρίσουμε στα χωριά μας και τις φάρμες... Ο εν λόγω νεοφώτιστος κύριος όμως για την ώρα θα αρκεστεί να παίζει με τα ζωάκια του και να φέρνει χρώμα στις ζωές των γονιών του αλλά και τις δικές μας με μια πολύχρωμη βάφτιση! 

Η λαμπάδα, το κουτί, τα προσκλητήρια και ο στολισμός είναι όλα χειροποίητα για το νέο μου ανηψάκι, με τη βοήθεια της χρυσοχέρας μαμάς του και με πολύ φαντασία!!! Μέχρι και γλωσσοπίεστρα επιστράτευσα, τα οποία μετατράπηκαν σε σελιδοδείκτες ζωάκια για τους μικρούς, και όχι μόνο, φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 






Κρεμάστρα ζωγραφισμένη στο χέρι για το πρώτο του κουστουμάκι! Τι νομίζατε; Μόνο γαλότσες θα φοράμε;;;

 


 
  



Ελπίζω μόνο να με θυμηθεί και να μου στέλνει κανένα γκιούμι γάλα και κάνα φρέσκο αυγουλάκι! 

3 σχόλια:

  1. μα τι ομορφη επιλογη χρωματων..τρελαινομαι οταν αποφευγουν το ροζ κ μπλε!!!!και πραγματι πετυχε...πολυ ανοιξιατικο κ πασχαλινο....να ζησει να ναι γερός...κ συ να συνεχισεις την προσεγμενη δουλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σοφία...κι εγώ δεν συμπαθώ και πολύ το ροζ και προτιμώ να βάζω άλλα χρώματα να ξεφεύγουμε και λίγο από τα συνηθισμένα!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

      Διαγραφή
  2. Σ αυτή τη φάρμα, Θα έμενα ευχαρίστως.
    Να ζήσει ο Παύλος και Καλή δύναμη στους γονείς του.
    Να τα βγάλουν πέρα με το θηριάκι τους.
    Φιλάκια από τη μανούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή