2 Αυγ 2017

Μια μικρή πριγκίπισσα!

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι για πρίγκιπες όπως λέει και το γνωστό άσμα... δεν λέει όμως τίποτα για πριγκίπισσες!!! 

Μια νέα πριγκίπισσα, μια ντεμπιταντ έκανε την εμφάνισή της την Κυριακή που μας πέρασε!! 


Οι ετοιμασίες για την υποδοχή της ξεκίνησαν νωρίς το πρωί... Ο διάδρομος απ' όπου θα περνούσε ήταν στολισμένος με πανέμορφα άνθη από το κατάστημα ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ ΖΕΛΟΣ, κλουβάκια και γαλλικές δαντέλες στα πιο όμορφα και ρομαντικά χρώματα!! (όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα άλλωστε) κατέληγε στο χώρο της τελετής και την πιο κομψά στολισμένη κολυμπήθρα.


Το τραπέζι αν μη τι άλλο... με πλούσιο στολισμό! Υπέροχα 'κρυστάλλινα' βαζάκια με χειροποίητο γλυκάκι και ασημένια κουταλάκια (τι; ότι κι ότι μας περάσατε;), κατάλευκα μικρά κλουβάκια (χωρίς λευκά περιστεράκια) με τραγανά κουφετάκια, πολύχρωμα ζαχαρωτά και φυσικά όχι μία αλλά τρεις κορώνες!!! Μια για κάθε περίσταση που θα μας καλούν από δω και πέρα! Καθημερινή, απογευματινή, βραδινή με γκλίτερ!!!




Λίγο παραδίπλα ένα ακόμη τραπέζι, εξίσου εντυπωσιακό προσκαλούσε τους εκλεκτούς καλεσμένους της να της ευχηθούν για το νέο της όνομα, στολισμένο με την πιο επίσημη κορώνα της και το ομορφότερο μπουκετάκι για την ομορφότερη πριγκίπισσα!



Να σας ζήσει η πριγκίπισσά σας!!! 

3 σχόλια:

  1. Αυτή κι αν ήταν Βασιλική βάφτιση!
    Να ζήσει η πριγκίπισσα.
    Γεια στα χέρια σου.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχαααααααααααα..........να ναι ευλογημενο το κοριτσακι κ συ γερη να δημιουργεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο κουκλα!!! ολα τελεια και καλογουστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή