11 Σεπ 2018

Πόσο μ' αρέσουν οι καραμελίτσες...

Πόσο μ' αρέσουν οι καραμελίτσες
θα 'θελα να 'χα δέκα σακουλίτσες
να τρώω να τρώω, ποτέ να μη χορταίνω
κι άλλες ακόμα, να τρώω χωρίς να παχαίνω!

Αχ ειδικά αυτό το τελευταίο πόσο ωραίο θα ήταν! Όχι πείτε μου, δε συμφωνείτε; 

Μια βάφτιση σκέτη γλύκα σαν τη γλυκιά μας Ιωάννα! Καραμέλες και γλειφιτζούρια παντού, μικρά και μεγάλα για κάθε όρεξη.... Το τραπέζι γεμάτο με κάθε λογής γλυκά για τους μικρούς μας φίλους.... να κεράσω;

Δύο τεράστια γλυφιτζούρια και δύο εξίσου μεγάλες καραμέλες αποτελούν τον κεντρικό στολισμό του τραπεζιού, συνοδευόμενα από ένα χειροποίητο δεντράκι με marshmallows και μια 'τσιχλομηχανή' φτιαγμένη από.... μια απλή γλάστρα με το πιατάκι της και μια γυάλα. Λίγο χρώμα και έτοιμη!!!
Μια επίσης τεράστια κούπα φτιαγμένη από πάνες, κουβερτούλα, φορμάκια και ένα σωρό άλλα καλούδια για το μωρό, στολισμένη με τι άλλο... γλειφιτζούρια ήρθε να συμπληρώσει την πολύχρωμη διακόσμηση του τραπεζιού. 
Στη βάση του τραπεζιού τρία όμορφα χειροποίητα μαξιλάρια σε σχήμα καραμέλας τυλιγμένα με σελοφάν για το αληθοφανές του θέματος αλλά και για να μη λερωθούν μιας και θα στολίσουν μετά το κρεβάτι της γλυκιάς μας καραμελίτσας!



Βαλίτσα με μικρό χειροποίητο μαξιλαράκι καραμέλα 


Λαμπάδα με καραμέλα 'βουτύρου' χειροποίητη







Να είσαι πάντα γερή και τόσο μα τόσο γλυκιά ζουζούνα μου!









3 σχόλια:

  1. Η καραμελίτσα μας είναι η πιο γλυκιά του κόσμου.
    Να μας ζήσει κι εσύ να είσαι γερή να στολισεις κι άλλα βαφτίσια .
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ τι μου θυμισες...ειχα μια κουκλιτσα που λεγε αυτο το τραγουδακι κ περπατουσε κιολας.......τελικα οταν πηγα να σπουδασω η μαμα την εδωσε σε ενα κοριτσακι ελπιζω οτι ετσι η κουκλιτσα κερδισε ακομα τοσα χρονια ζωης!!!αααααααααααχ τι καλουτσικα ,τι γλυκα κ χαριτωμενα ολα τους να ναι ευλογημενο το κοριτσακι κ η ζωη του ζαχαρη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υστερα απο πολυυυυ καιρο περασα απο εδω για να αφησω τις ευχες μου .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεια και ολα τα καλα.Να εισαι παντα καλα!!!!🌟🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή