11 Απρ 2012

Καλό Πάσχα..!!!

Η τόσο θερμή αγκαλιά σας με κάνει να εύχομαι να το είχα επιχειρήσει νωρίτερα.... σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ γλυκές ευχές σας, τις οποίες επιφυλάσσομαι ν' ανταποδώσω.

Επιτρέψτε μου όμως μια μικρή πίστωση χρόνου μιας και στο μόνο πράγμα που δεν έμοιασα στη μανούλα μου είναι αυτό της ιδιότητας της 'συνταξιούχου'.... κι ούτε πρόκειται έτσι πως πάμε.


Τις θερμότερες ευχές μου για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!!

19 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ , ΙΣΩΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 100!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ " ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ "ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου και καλώς σε βρήκα!! Θα τα λέμε συχνά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙς...Και εγω σαν γιαγια χιχι ξεχναω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από τέτοια διαφήμηση....πρέπει να φανείς δυνατή. Καλή επιτυχία και καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη Ανασταση και χρονια σου πολλα για την γιορτη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι καλά, κούκλα μου και Χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου την ημέρα της Λαμπρής...
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΕΝΟ Η ΜΑΝΟΥΛΑ;ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΕΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ FB.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.

      Διαγραφή
  8. Καλως σε βρηκα..να σε χαιρεται η μανουλα σου εισαι ταλαντουχο πλασμα κ εσυ φυσικα αυτην ( τα γονιδια προφανως εχουν κ το ταλεντο να παει απο μανουλα σε παιδιά ) .. Καλο Πασχα να σου ευχηθω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια σου Πολλά για την γιορτή σου που έρχεται με ένα βραβειάκι από εμένα!
    Όποτε μπορέσεις πέρασε να το πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Μαντρίνα κι ευχαριστώ πάρα πολύ και για το βραβειάκι.

      Διαγραφή
  10. ΕΙΘΕ Η ΘΥΣΙΑ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤHN ΚΑΡΔΙA ΣOY ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣOY.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μήλο λένε κάτω απ΄τη μηλιά θα παίσει, έτσι κι εσύ έχεις το ταλέντο και την δεξιοτεχνία της μητέρας σου!!! Απ'ότι είδα της μοιάζεις κιόλας!!!
    Σου εύχομαι τα καλύτερα, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    Πολλά Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου πήρε την ατακα η Ευτυχία ...θα έλεγα και εγώ... οτι το μήλο κατω απο την μηλιά θα πεσει....ειδες πως συμπήπτουν οι γνώμες γλυκιά μου;; γονίδια ειναι αυτα......χι..χι..να κάνεις πάντα ότι σε ευχαριστει... στην ζωή σου...σου ευχωμαι να περασεις μαζί με την οιλογένεια σου ....μαι όμορφη ΑΝΑΣΤΑΣΗ..φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ... ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!! ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΛΟΓΚΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς ο Κύριος. Τη γιορτούλα μου τη γιορτάζω το Δεκέμβρη αλλά οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες. Καλώς σας βρήκα κι εγώ κι εύχομαι κάποια στιγμή ν' αρχίσω να γνωρίζω κι από κοντά αυτή την όμορφη μπλογκοπαρέα!!! Η γνώμη και οι ευχές από δημιουργούς σαν εσένα είναι πολύτιμες!

      Διαγραφή
  14. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!!!! ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή