20 Νοε 2017

Παίζουμε μπάλα τώρα λέμε

Πέρασε το καλοκαιράκι, μπήκαμε στο Σεπτέμβρη... στην καρδιά της μεταγραφικής περιόδου! Τα ονόματα που ακούγονται πολλά και μεγάλα... Ένα όμως το μεγαλύτερο και ξεχωρίζει!!! Ο Δημητράκης, ένα νέο και ανερχόμενο αστέρι που θα φτάσει πολύ ψηλά!!!

Η σεζόν για το Δημητράκη ξεκίνησε λοιπόν στις 9 Σεπτεμβρίου μ' ένα ντέρμπι σημαντικό! Τη βάφτισή του!! Κόσμος και κοσμάκης παρευρέθηκε από κάθε γωνιά της γης... μέχρι κι από Αυστραλία κατέφθασαν φίλοι και θαυμαστές να τον καμαρώσουν!! 

Κι αυτός όμως δεν τους απογοήτευσε ούτε στο παραμικρό!!  Τους θάμπωσε με τα κόλπα του... από τακλινγκ (tackling) σε τάκλινγκ ήταν ο άτιμος!  Για να μην πω για τις θεαματικές βουτιές του και την άψογη εκτέλεσή τους!!  




Τελικά αποδείχτηκε αντράκι ζόρικο, αθληταράς μεγάλος... 
κοίτα να δεις που θα του κλείσουν και συμβόλαια στην Εθνική Ελλάδος!!! 






Η δε νονά του, πάντα άξια!, ωσάν δεύτερη περήφανη κουκουβάγια φρόντισε να τον ετοιμάσει για τις αποστολές με την ομάδα του.... Βαλιτσούλα για τον εξοπλισμό και τη φανέλα! .... ακόμα και μαξιλαράκι σε σχήμα μπάλας για τα πολύωρα ταξίδια με το λεωφορείο! 
Ο Δημητράκης, με τ' όνομα πλέον (κάπως πρέπει να υπογράφει αυτά τα συμβόλαια ντε!), θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, είχε προνοήσει να τους γλυκάνει με υπέροχα σοκολατένια προφιτερόλ, γευστικότατα μπισκότα σε σχήμα μπάλας - τα οποία σέρβιρε μέσα στο πρώτο του κύπελλο βεβαίως βεβαίως, χωνάκια βάφλας με απίθανα χρωματιστά marshmallows για μικρούς και μεγάλους αλλά και ένα μικρό βαλιτσάκι έκπληξη για τους μικρούς του φίλους! 

Δώρα μου να σας ζήσει, να είναι γερός και τυχερός και με πολλά συμβόλαια!!










3 σχόλια:

  1. Να ζήσει ο Δημητράκης και να τον χαίρονται οι δικοί του. Κι εσύ να είσαι γερή να φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα για τα παιδιά των φίλων σου.
    Καλή συνέχεια και Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερο το πιο αγοριστικο θεμα κ όμως δεν το εχω τύχει ποτε σε βαφτιση....μπράβοοοοοοοοοοο θεωρώ πολύ σημαντικό να βρει καποιος εξυπνο θεμα για αγορια γιατι απο κοριτσιστικα ..εχει μπολικα αλλα εδω σε θελω μαγκα μου.....μπραβο κ παλι!!!!!!!!!!τις ευχες μου στο μικρακι κ τους γονεις του...να τον χαιρονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ Σοφία μου! Κι εμένα Μ αρέσει να κανω παντα κατι διαφορετικό και χαίρομαι που συμφωνούν και οι μαμάδες με τις οποίες εχω συνεργαστεί!

      Διαγραφή