11 Δεκ 2017

Δαντέλες, πέρλες και κορώνες!!

Κοιτάξτε να δείτε τώρα τι γίνεται... Τον πρίγκηπα Ουίλιαμ τον χάσαμε από την κυρία Μίντλετον, προσφάτως χάσαμε και τον πρίγκηπα Χάρι από την κυρία Μαρκλ. Δεν λέω, εμφανίσιμες και οι δύο. Εντάξει, εντάξει.... κουκλάρες! Δυστυχώς δεν έδωσα την ευκαιρία στη μανούλα να βάλει τουαλέτα και καπέλο φυσικά στο γάμο μου! 

Ποτέ μη λες ποτέ όμως μανούλα... έχουμε και το μικρό πρίγκηπα Τζωρτζ!!! Και σου έχω την τέλεια λύση... Τη δική μας πριγκίπισσα Σοφία (τι, μόνο οι Σουηδοί θα έχουν πριγκίπισσα Σοφία;;)!!! Αυτή να δείτε πριγκιπική ομορφιά! Κατάξανθη με υπέροχα τεράστια και εκφραστικά καταγάλανα μάτια! Βέρα γαλαζοαίματη παιδί μου! Αλλά είχε να πάρει κιόλας από τους γονείς... κουκλάκια και οι δύο. 

Λοιπόν, για να μην καθυστερούμε της ετοιμάσαμε μια βάπτιση ισάξια του Γιωργάκη (σ.σ. πρίγκηπας Τζωρτζ ντε). Κορώνες παντού! Στο προσκλητήριο, στα χωνάκια, τις μπομπονιέρες, τα μπισκοτάκια! Αμ πως; Κοτζάμ πριγκίπισσα βαφτίζουμε! Δαντέλες Βελγίου αυτή τη φορά, ολόλευκες πέρλες (σ' αυτό θα ταιριάξει και με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που δεν τις αποχωρίζεται), χειροποίητες ασημένιες κορώνες και μεταξωτές κορδέλες ολοκλήρωναν τον κουκλίστικο στολισμό της βάφτισης της Σοφίας. 






Και φυσικά είχαμε και το προσωπικό μας photo booth με τα κατάλληλα αξεσουάρ! Ε να μη μας πιάσουν κι απροετοίμαστους οι παπαράτσι!! 
Εγώ τώρα δεν μπορώ παρά να ευχηθώ στους ευτυχείς γονείς ότι καλύτερο για την πριγκίπισσά τους και να μας ενημερώσουν σύντομα για την ημερομηνία για να προλάβουμε να ραφτούμε!! 

ΥΓ. Δώρα, Αλέξανδρε μήπως ν' αρχίσω να σχεδιάζω τη μακέτα για το πριγκιπικό προσκλητήριο;;;
 

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους, θα φορέσω καπέλο στο γάμο της Σοφίας μας!!!!
    Υπέροχα όλα, γεια στα χεράκια σου!!
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βεβαια σε μια πριγκίπισσα δεν θα ταιριαζε τιποτε λιγοτερο από μια πριγκιπική βάφτιση.. μπραβο και για την ιδέα και για την υλοποιησή της εμ τι κορίτσι της μαμας σου θα ήσουν ε;...
    Να τους ζήσει η μικρούλα τους να την καμαρωσουν την μικρή τους πριγκιπισσα να περνας όμορφα με ότι κανεις φιλακιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουαουυυυυυυ μα τι χρωμααααααααααααααα πριγκιπικα οταν λεμε ...αυτοοοοοοοοοο καλες γιορτες να χετε ολοι σας ...τις ευχες μου κ για την μικρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αααααααααααααααααχ τι παραμυθενια ειδικα το στεμα απο δαντελα!!!!!!!!!καλη χρονια να χουμε παντα δημιουργικη κ χαρουμενη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή