15 Μαρ 2018

Έτοιμοι για απογείωση στον 10/28

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, σχεδόν "αποκλεισμού" θα έλεγα της Θεσσαλονίκης λόγω των έργων επέκτασης του βασικού αεροδιαδρόμου, ήρθε η ώρα ν' ανοίξουμε φτερά και πάλι! Ευτυχώς δηλαδή γιατί με τόσο ωραίο καιρό και την άνοιξη προ των πυλών, δεν γίνεται να μην εκδράμουμε!

Ο μικρός Βασίλης βέβαια μη μπορώντας ν' αποφασίσει ποιο είναι το αγαπημένο του μέσο μεταφοράς επέλεξε να τα έχει όλα στη βάφτισή του. Αεροπλάνα, τρένα, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες... και φυσικά στα καλύτερα μοντέλα με ασορτί χρώματα!
Μια ηλιόλουστη Κυριακή λοιπόν έβαλαν όλοι τα καλά τους, μπήκαν στο όχημά τους και κίνησαν να καμαρώσουν το Βασίλη στον πρώτο του 'αγώνα' για αναγνώριση.  Εγώ προσωπικά πάντως τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να αισθανθώ σαν αεροσυνοδός (έστω κι εδάφους, χιχι) ρωτώντας τον ένα καλεσμένο μετά τον άλλο "Νεράκι; Γλυκάκι;" κατά το "Tea? Coffee?" 
Του ευχόμαστε λοιπόν να είναι καλοφωτισμένος και όταν μεγαλώσει να καταφέρει να τα οδηγήσει/πιλοτάρει όλα και να τον καμαρώνουν οι γονείς του! 


2 σχόλια:

  1. Οπως πάντα , τέλειες δημιουργίες κι άψογο αποτέλεσμα .
    Ο Βασιλάκης θα έχει να θυμάται πολύ όμορφα πράγματα από τη βάφτιση του.
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ως προς το θέμα σου και την εκτέλεσή του!
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο μικρός νεοφώτιστος να είναι γερός ευλογημένος και να κατακτήσει και τους αιθέρες! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! Σου
    έδωσε τη δυνατότητα να νοιώσεις αεροσυνοδός, πολύ όμορφο!ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΖΩΉ ΤΟΥ, με όποιο μέσο κι αν επιλέξει, μεγαλώνοντας!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή