20 Απρ 2018

Έχω και κούρσα... πάμε μια βόλτα;

Σαν κάτι να ήξερε ο Βουτσάς... δυνατή ατάκα! Να δείτε πόσοι εμφανίστηκαν!! Καλέ όχι για τη βόλτα... για τη βάφτιση του Αλέξανδρου! Τι κίνηση, τι κορναρίσματα μέχρι και φανάρι χρειάστηκε να βάλουμε. Ευτυχώς γλυτώσαμε τον τροχονόμο γιατί δεν είμαστε για κλήσεις τέτοιες εποχές...χιχι. 
Και τι δεν είχαμε σ' αυτή τη βάφτιση. Σωστή πίστα, ξέρετε απ' αυτές των καρτ που 'ντριφτάρουν' κιόλας!  Κώνους, φανάρια, λάστιχα στο πλάι για ασφάλεια, και φυσικά πυροσβεστικό κρουνό. Πάνω απ' όλα η ασφάλεια. Οι κούρσες αμέτρητες. Αυτοκινητάκια παντού! Ε και όπως ήταν αναμενόμενο με τόσα αυτοκίνητα χρειαζόμασταν και πολλές ρεζέρβες αλλά και καύσιμα! 
Ναι, αλλά με τόσους γύρους στην πίστα και τόσα σταμάτα-ξεκίνα πείνασαν και οδηγοί και καλεσμένοι. Με οδηγό λοιπόν το νεοφώτιστο Αλέξανδρο που ηγούνταν της πομπής και ακολουθώντας πάντα τα σήματα του Κ.Ο.Κ. βρέθηκαν να γλεντάνε την όμορφη αυτή μέρα και να γιορτάζουν τον πιο κούκλο οδηγό της ημέρας!
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως άνετα πάω βόλτα μ' αυτόν τον ξανθό κούκλο και κούρσα να μην είχε!!! Εύη μου να τον χαίρεστε κι αυτόν τον κούκλο σας!!

4 σχόλια:

  1. Τέλειο θέμα βάπτισης... άψογη δουλειά, 1000 μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πάντα έγιναν όλα τόσο όμορφα και καλόγουστα.
    Για την βόλτα είμαι κι εγώ έτοιμη.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχη η δουλεια σου!!!!!!!!μπραβο!!καλη δημιουργικη συνεχεια!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλαααααααααα οι ροδες....τα σηματαααααααααα ο κωνος.............καλε ολα τα λεφτααααααααααα μπραβο τοσο απλαααααααααα κ ομως καταπληκτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή